HOME
               
 
               
 
   


KÜLÖNLEGESSÉG:
Panelek tisztítása és lakkozása
Panel és részegység szerviz

A beültetett panelek tisztítása: mosóberendezésünkben tisztítjuk meg azokat a paneleket, amelyeknél nagyobb felületellenállás szükséges, pl.: a méréstechnikában. Az ezt követően végrehajtott működés ellenőrzés biztosítja a mindvégig kifogástalan termékminőséget.
A beültetett panelek lakkozása: a paneleket ellenállóbbá teszi az időjárás viszontagságaival szemben, a mérőszerkezetek alkalmazásakor, vagy kedvezőtlen éghajlati viszonyok mellett. A kezelés előtt a paneleket megtisztítjuk, ellenőrizzük a működésüket, majd lakkréteggel vonjuk be őket. A befejező működés ellenőrzés itt is garanciát jelent a folyamatosan jó minőségre.

     
     


Panelszerviz: a panel minden termék lelke. A gyártás minősége és a pontossága döntő szerepet játszik. Mi egy nemzetközi gyártóval működünk együtt, akinek a programja a legnagyobb igényeknek is megfelel.
Érdekli Önöket? Az Értékesítő Osztályunk Önöket szívesen tájékoztatja!

Részegység szerviz: használja ki anyavállalatunk, az ulmi ELGE GmbH rendkívüli vásárlási feltételeit. Mi összeállítjuk Önöknek az alkatrészeket és azokat készenlétben tartjuk.